Party-World.hu

Vásárlói vélemények

Dáša  Valóban figyelemre méltó, nem mindennapi termékek, továbbá érdekes és vicces jelmezek! Varázslatos üzlet, mindenkit ajánlom, hogy legalább jöjjenek el szétnézni!

Minden tapasztalat

Kapcsolat


 

+420 773 603 090
(remove XX) info XX @party-world XX .hu

Üzletünk, farsangi jelmezekkel, kiegészítőkkel és party dekorációkkal, Prága központjában található, a  Palladium bevásárlóközpont közelében, közvetlenül a Bílá Labuť villamos és buszmegállónál (villamos: 3-as, 8-as, 14-es, és busz: 194-es, 207-es, 509-es). Metróval kétféle módon juthatsz el hozzánk, a Náměstí Republiky állomásról (B metróvonal, sárga) vagy a Florenc állomásról ( B metróvonal, sárga). Ha az első lehetőséget választod (a Náměstí Republiky állomásról) miután kiszálltál a metróból indulj el egyenesen a Na Poříčí utcán a Bílá Labuť felé. Üzletünk 500 méterre található bal oldalon. Ha a második lehetőséget választod (a Florenc állomásról), miután kiszálltál a metróból indulj el egyenesen a Na Poříčí utcán a központ és a Bílá Labuť felé. Az üzletünk kb. 350 méterre található,  jobb oldalt.

Az értékesítési nyilvántartási törvény értelmében az eladónak átvételi elismervényt kell adnia a vevőnek. Ugyanakkor köteles a beérkezett bevételt az adóhivatal adminisztrátorával online nyilvántartásba venni; műszaki hiba esetén legkésőbb 48 órán belül