Party-World.hu

Vásárlói vélemények

Dáša  Valóban figyelemre méltó, nem mindennapi termékek, továbbá érdekes és vicces jelmezek! Varázslatos üzlet, mindenkit ajánlom, hogy legalább jöjjenek el szétnézni!

Minden tapasztalat

Üzletünk

Számos hagyományos és kevésbé hagyományos karneváli témából lehet választani. A legnépszerűbb kategóriák a retro, hippi és a disco. Ezek a vidám jelmezek, valamint a stílusos kiegészítők minden alkalommal feldobják a parti hangulatát. A filmes és a mesebeli jelmezek egyaránt szórakoztatóak. Játszhatsz indiánosdit vadnyugati cowboyokkal. A kalóz, tengerész és a hawaii jelmezek ismerőseidet szórakoztatják majd minden kerti és hajós partin.

A gyerek részlegen nem csak aranyos tündérek, hercegnők vagy bátor hősök és lovagok számára kínálunk jelmezeket és kiegészítőket. Különböző dekorációk is beszerezhetők egy kísértetjárta Halloween- vagy boszorkánypartihoz és bátorságösvény-programokhoz.

A születésnapi partikra ajánlunk
füzéreket és függő díszeket, különböző típusú és színű léggömböket, közkedvelt tortaszökőkutat és több gyertyatípust. A leánybúcsúztatók, esküvői ceremóniák vagy bankettkiegészítők felejthetetlen élményt biztosítanak majd.